Ny fräsch start!

Jag har nu bytt blogg. Jag har bloggat här i 3 månader, det har varit en underbar tid. Tyvärr säger jag hejdå till denna blogg föralltid. Ni kommer nå mig på en ny blogg. En ny fräsch design och nya inlägg! Jag har kopierat alla mina inlägg till den nya eftersom jag inte vill förlora några. :)
Tryck HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR! för att komma till min nya kändisblogg! :) Om bara någon minut är min nya design uppe! :)
Kram på er! ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gillar du att läsa om noveller? gillar du foton och tips? då driver jag en perfekt blogg för dig och det skulle vara dunder kul om du ville läsa den :) Jag kommer börja läsa din med :)

du hittar min blogg på : http://marcuswoxter.blogg.se/



Stora kramar! <3

2012-02-18 @ 17:04:08
Postat av: Anonym

Hej! Är du ett fan av Taylor Lautner :) ? Då har jag en perfekt blogg för dig, jag har nygligen statat upp en fansite om honom som jag uppdatera dagligen med fullt av nyeheter, en novell kommer även finnas tillkänlig! du hittar bloggen på: http://taylorfever.blogg.se/



Hoppas just DU kommer följa den! <3

2012-03-05 @ 13:02:33
Postat av: Lizza

Hejhej! Fin design du har! Men du? Du kan få en ännu finare!

Just nu är mina designer extra billiga! Jag tycker du borde skaffa en design från mig så kolla in min designsida http://lizzas.blogg.se/design Så beställ en design idag för du får många mer besökare med en fin design!

Kolla in min portfolio för att se tidigare designer jag gjort!

Kram Lizza

2012-03-13 @ 12:41:53
URL: http://lizzas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!